Acrylnagels:
Acryl is een poeder dat gemengd wordt met een vloeistof (liquid). De liquid en het poeder vormen samen een bolletje wat met een speciaal penseel op de nagel wordt gestyleerd. Bij een verlenging wordt dan op een sjabloon gewerkt -wat mijn voorkeur heeft- of er wordt een tip geplaatst. Uiteraard kunt u zelf kiezen uit een french manicure (het bekende witte randje) of misschien ziet u liever een kleurtje of een glitterfading. Om de nagels mooi te houden is het van belang dat u om de 3-4 weken (al naar gelang uw nagelgroei) terug komt voor een nabehandeling. Tijdens een nabehandeling wordt er 90% van de kunstnagel weggevijld en wordt de nagel weer opnieuw gemodelleerd en gestyleerd. Na iedere behandeling worden uw nagelriemen extra verwend met een verzorgende olie en er wordt een heerlijk lotion aangebracht.
Kijk in het fotoboek voor meer foto's

Gelnagels

Gelnagels:
Gel is een stroperige substantie die uithardt onder een speciale UV-lamp. De gel waarmee ik werk geeft weinig tot geen hitte-reactie in de lamp waardoor er geen schade wordt toegebracht aan de natuurlijke nagel. Uiteraard kunt u zelf kiezen uit een french manicure (het bekende witte randje) of misschien ziet u liever een kleurtje of een glitterfading.

Om de nagels mooi te houden is het van belang dat u om de 3-4 weken (al naar gelang uw nagelgroei) terug komt voor een nabehandeling. Tijdens een nabehandeling wordt er 90% van de kunstnagel weggevijld en wordt de nagel weer opnieuw gemodelleerd en gestyleerd. Na iedere behandeling worden uw nagelriemen extra verwend met een verzorgende olie en er wordt een heerlijk lotion aangebracht.

ManiQ

ManiQ:
ManiQ is een verstevigingsgel voor de natuurlijke nagel. Met de ManiQ-gel is het niet mogelijk een verlenging te maken. Deze gel kan heel dun worden aangebracht en is zeer flexibel. Het is ook mogelijk om een french manicure in wit of glitterkleur te maken net als bij de gewone gel. Deze gel is ideaal voor mensen die hun eigen nagels willen verstevigen maar toch de "looks" van een mooie (kunst) nagel willen.

French Pedicure

French Pedicure:
U kunt kiezen tussen een french pedicure (wit randje) of een mooie glittergel op uw tenen. Alles is mogelijk!! U kunt in ieder geval 6 tot 8 weken onbezorgd genieten van mooie teennagels!! In mijn salon zijn vele mogelijkheden en voorbeelden te zien. U kunt uiteraard uw teennagels laten versieren d.m.v. lak en nailart. Dit wordt goed ingeseald met speciale nailartsealer zodat u er lang plezier van zult hebben!
Kijk in het fotoboek voor meer foto's